EF grundades 1965 med målet att ”öppna upp världen med hjälp av utbildning”. Idag är EF världens största internationella utbildningsföretag och erbjuder språkresor och språkkurser för alla åldrar och på alla nivåer. Med över 400 skolor och kontor i över 50 länder runt om i världen, har EF utbildat 15 miljoner studenter. Om du väljer att studera utomlands med EF så kommer du garanterat att läsa tillsammans med likasinnade människor från hela världen.

EF erbjuder dig mer än bara en språkresa. I vårt utbud ingår även kurser som både förbereder dig för framtida universitetsstudier utomlands, samt ger dig möjlighet att praktisera eller arbeta som volontär. Nytt för i år är att alla EFs skolor är CSN berättigade, du kan söka CSN för alla språkstudier runt om i världen!* Kontakta oss för mer information.

EF fortsätter att tänja på gränserna som internationell språkorganisation och är den officiella språkleverantören på sommar-OS 2016 i Rio de Janeiro, och utgivaren av den banbrytande English Proficiency Index (www.ef.se/epi/).

*Gäller ej EF Tokyo